Tevreden klant! BMW 4 SERIE F36 M Performance front spoiler + werking front spoiler


Deze klant hebben we blij gemaakt met zijn glanzend zwarte M performance look front spoiler.

De bovenstaande front spoiler is een M performance front spoiler in de kleur glanzend zwart en geschikt voor de BMW 4 Serie F36.

De BMW 4 serie F36 was in de productie bij BMW vanaf 2014 tot aan 2021, en is de 1e generatie van de 4 serie modellen van BMW.

Deze front spoiler is te bestellen in onze webshop via onderstaande link : https://www.beamerstyling.nl/product/5454412/bmw-4-serie-frontspoiler-m-performance-look-glanzend-zwart-f32-f33-en-f36-2013-2019

 

Een front spoiler / splitter is een horizontale plaat die onder de bumper gemonteerd is en naar voren uitsteekt. De voorkant van een auto is redelijk stomp. Als gevolg hiervan ontstaat er een hoge druk zone, ook wel stagnatiepunt genoemd. Door het monteren van een front spoiler / splitter in dit hoge druk stagnatiepunt kan er een flinke hoeveelheid downforce gerealiseerd worden. De front spoiler / splitter splijt de lucht in tweeën.

De hoeveelheid downforce is afhankelijk van de snelheid waarmee de auto rijdt. Het effect van een splitter wordt merkbaar bij hoge snelheden, vanaf circa 150 km/h. Ook de grote lengte van de front spoiler / splitter heeft effect op de neerwaartse druk. Net als Canards hebben ook front spoilers / splitters voornamelijk de taak om de aerodynamische balans van een auto goed af te kunnen stellen.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.