Bezorging van uw bestelling


Standaard pakketten

Standaard pakketten worden verstuurd via DHL of of GLS. Wanneer het door u bestelde product bij ons op voorraad is, en u plaatst uw bestelling vóór 14:00, dan verzenden wij in 98% van de gevallen uw bestelling dezelfde dag nog. Voor standaard pakketten ontvang je altijd automatisch een track and trace code per e-mail. Deze wordt actief zodra de vervoerder deze ontvangt is in het sorteercentrum. Doorgaans geldt er voor bestellingen uit Nederland een doorlooptijd van 24 uur. Voor bestellingen uit België is dit 48-72 uur.

Niet standaard pakketten

Niet standaard pakketten zijn pakketten die buiten de standaard specificaties vallen bij de grotere vervoerder. Denk hierbij voornamelijk aan bumpers, motorkappen en side skirts. Onze niet standaard pakketten worden vervoerd door een transporteur welke gespecialiseerd is in het vervoeren van auto-onderdelen & kwetsbare goederen. Een klein gedeelte wordt bezorgt met onze eigen bezorgservice. In beide gevallen ontvangt u op de dag van verzending een verzendbevestiging van ons per e-mail. Hieropvolgend ontvangt u binnen 12-18 uur het verwachte tijdsvenster van aflevering (In vele gevallen geldt hiervoor levering binnen 24 uur in heel Nederland & België).

Bezorger gemist?

Bij standaard pakketten: De bezorger laat dan in de meeste gevallen een kaart achter, waarmee u de gewenste dag, bezorg moment of -afleveradres online kan aan passen. 

Bij niet standaard pakketten: Wij zullen contact met u opnemen om een nieuw bezorgmoment in te plannen die voor u het beste uitkomt.

Levertijd

We proberen altijd alle pakketten binnen 1 tot 5 werkdagen bij u te bezorgen. Echter kunnen de levertijden af en toe wat schommelen. Voor België kan dit één tot twee dagen langer zijn. Bekijk voor de meest recente, geschatte bezorgtijd op de productdetail pagina van het product wat u wilt bestellen. Mocht het geschatte levertijd onverhoopt niet gehaald worden, dan zullen wij hier altijd direct contact met u over opnemen om u te informeren over de nieuwe levertijd. Besteld u meer dan 1 product? Dan geldt de langst aangegeven levertijd (geldt niet voor bestellingen met Maxton Design onderdelen).

Verzendkosten

We hanteren voor bestellingen uit Nederland & België hetzelfde verzendtarief. De verzendkosten zijn afhankelijk van de omvang en het gewicht van het pakket.

 

Klein pakketje: € 3,95
Standaard pakket: € 6,95
Groot pakket: € 14,95
Extra groot pakket: € 19,95
Plaatdelen groot: € 29,95

GRATIS verzending bij alle bestellingen vanaf €200

Exclusieve levering

Bent u de vertrouwen in de grote verzendbedrijven kwijt? Heeft u al te veel in het verleden meegemaakt zoals pakket beschadigd, verloren of zelfs nooit afgeleverd? Dit komt helaas inciditenteel voor bij de grote verzendbedrijven. Wanneer dit gebeurd zullen wij in elk geval het probleem met u behandelen en oplossen. We begrijpen dat dit erg frustrerent kan zijn en u daarom liever hebt dat wij zelf uw bestelling komen leveren.

Dat is natuurlijk mogelijk! Hiervoor bieden wij onze service "exclusieve levering" aan. Bestel dit bij uw bestelling en selecteer de juiste provincie. Wij zullen hierna spoedig contact met u opnemen om een bezorgafspraak in te plannen (let op: exclusieve levering is niet altijd per definitie sneller!).

Als enige webshop bieden wij deze exclusieve service aan. We weten als geen ander hoe frustrerent het kan zijn om geen of een beschadigd product te ontvangen wanneer je er met smarte op zit te wachten! Maak gebruik van de service en ervaar onze exclusiviteit maximaal!