Over ons


Beamerstyling | Speciaalzaak in BMW Onderdelen & Accessoires

 

You will become what you dream.

Met deze overtuiging besloot ik in het jaar 2016 mezelf te gaan verdiepen in het specialiseren van het inkopen, verkopen, monteren, vervangen en demonteren van onderdelen & accessoires op BMW / MINI voertuigen. Mijn echte droom? Een exclusieve specialisatie opbouwen voor zowel OEM BMW als aftermarket onderdelen van hoogwaardige gerenomeerde merken.

 

Na bijna 6 jaar deze specialisme als medewerker elders op te hebben gebouwd, heb ik besloten om als eigen ondernemer te starten doormiddel van een een webwinkel te ontwikkelen met origenele & aftermarket BMW / MINI onderdelen. Het monteren en demonteren van onderdelen wilde ik voorlopig even laten rusten om mezelf nog meer focussen en te verdiepen op de in- en verkoop van BMW / MINI onderdelen & accessoires.

 

Het plan leek redelijk eenvoudig. Een mega focus assortiment creëren en aanbieden voor ieder specifieke serie, model, generatie en/of uitvoering van BMW / MINI.

 

Door vanaf 2016 alle jaren al met diverse leveranciers, fabrikanten en bedrijven in contact zijn, heb ik in 2021 het bouwen van een webwinkel werkelijk kunnen realiseren. Inmiddels (2024) zijn we in een rap tempo uitgegroeid tot een gespecialiseerd, toonaangevend, uniek & bovenal een echt service gerichte webwinkel voor iedere BMW / MINI Rijder, Liefhebber, Hobbyist, Garage en Hersteller.

 

Klantvriendelijkheid, service en kwaliteit staat bij Beamerstyling met stipt op nummer 1. Mijn naam is Jacob, CEO en oprichter van Beamerstyling.nl

 

Aanbod

In ons aanbod vindt u een ruim uitgeselecteerd aanbod van diverse gerenomeerde A-kwaliteit fabrikanten, hoogwaardige aftermarket onderdelen en producten van onze eigen import huismerk (BS Bodyworks Int.). Wij beschikken over een breed, gekwalificeerd en uitgeselecteerd assortiment met de gegarandeerd de beste en hoogwaardigste onderdelen & accessoires voor BMW & MINI voertuigen! Daarbij bieden wij uitsluitend producten aan welke echt een relevantie hebben met BMW voertuigen of relevant zijn voor BMW eigenaren, liefhebbers of hobbyisten. Denk hierbij aan styling & tuning onderdelen maar ook aan kleine accessoires en producten voor het onderhoud van BMW & MINI voertuigen. Met alleen al een beschikbaar assortiment van ± 15.000 aftermarket onderdelen & accessoires hebben wij voor vrijwel iedere liefhebber, eigenaar, garage of hersteller nieuwe topkwaliteit onderdelen beschikbaar. Boven dit al zeer groot aanbod aan aftermarket onderdelen, kunnen wij ieder origineel BMW onderdeel, accessoires, schroefje, boutje of moertje op onderdeel nummer bestellen. Opzoek naar een onderdeel die u zelf echt niet kan vinden? Vul het contact formulier hieronder dan zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met u op!


De mogelijkheden van uw BMW

De mogelijkheden in styling, tuning en personalisatie aan uw BMW of MINI zijn enorm. Zo kunt u uw standaard uitvoering upgraden met volledig M pakket bumpers en LED Angel eyes koplampen. Uw BMW kan direct en geheel ander uiterlijk krijgen. De looks en aerodynamische waarden van het voertuig kunnen drastisch verbeteren. Zo maakt het dus niet altijd uit dat er bij aanschaf nog geen M pakket bumpers, spoilers, LED koplampen of andere onderdelen al op de BMW of MINI aanwezig zijn. Al deze onderdelen kunt u dus bij ons achteraf altijd nog aanschaffen en zelf monteren of laten monteren door een garagist. Zo kunt u er ook voor kiezen om eerst enkel een subtiele spoiler te plaatsen of een set LED achterlichten en niet alles direct in "M' uitgevoerd is. Op die manier kunt u uw BMW helemaal naar uw eigen wens personaliseren en precies maken zoals u dat visualiseert. Zo zijn er nog ontelbare opties en mogelijkheden aan styling, tuning en accessoires voor BMW en MINI modellen.

BMW /MINI Onderdelen specialist

Door onze ervaring en kennis opgebouwd in de BMW onderdelen branche zijn wij gespecialiseerd als geen ander in BMW & MINI voertuigen. Wij willen onze klanten nooit te kort komen en dat is dan ook precies de reden dat wij uitsluitend BMW relevante onderdelen verkopen. Om die reden kunnen wij ook altijd de beste en juiste adviezen geven aan onze klanten. Bij ons staat de klant (u) particulier of zakelijk, altijd op nummer 1. De waarden die wij hechten aan de kwaliteit van onze diensten & service zal ons hopelijk uiteindelijk brengen waar wij willen. Met de steun van alle BMW Rijders, Liefhebbers, Hobbyisten, Garages en Herstellers moet dit goed komen. Wij zullen altijd keihard ons best doen om onze service alsmaar te verbeteren waar nodig. Bij vragen en/of advies kunt u 7 dagen per week vrijblijvend contact met ons opnemen tussen 08:00 en 20:00 per e-mail: verkoop@beamerstyling.nl of via WhatsApp 06-59359249. Beamerstyling NL staat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit! Niet tevreden over een product? Stuur gerust een bericht om het product te retourneren.

 

Groei & Uitbreiding

Vanaf 2021 zijn wij in een rap tempo uitgegroeid tot een gespecialiseerd, toonaangevend, uniek & bovenal een service gerichte webwinkel voor BMW / MINI Rijders, Liefhebbers, Hobbyisten, Garages en Herstellers. De webshop wordt voor ±80% door onszelf gebouwd en producten voegen wij dan ook veelal handmatig toe. Hier zit veel tijd in en daarom breiden wij onze website dan ook elke week uit met nieuwe producten. Houdt de webshop goed in de gaten en mis geen nieuwe exclusieve onderdelen!

Echtheid Reviews

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

 

Exclusieve service

Zoekt u iets, maar staat het niet op de webshop? Stuur dan vrijblijvend een E-mail naar : verkoop@beamerstyling.nl.

 

Volg onze socials!

Blijf altijd up to date! Volg onze social media kanalen. Volg ons op: Facebook, Instagram en Twitter!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Beamerstyling NL - Beamerstyling.nl
Straat + huisnummer: Jelle Zijlstraweg 58 E
Postcode + plaats: 1689 ZX Zwaag
Telefoonnummer: +31 6 59 35 92 49 (Enkel WhatsApp, bellen is niet mogelijk!)
E-mailadres: Verkoop@beamerstyling.nl
KvK Nummer: 81965885
BTW Nummer: NL003623852B06

 

Openingstijden:

  • Maandag     08:00 - 12:00 (Pauze) 13:00 - 20:00
  • Dinsdag      08:00 - 12:00 (Pauze) 13:00 - 20:00
  • Woensdag  08:00 - 12:00 (Pauze) 13:00 - 20:00
  • Donderdag 08:00 - 12:00 (Pauze) 13:00 - 20:00
  • Vrijdag        08:00 - 12:00 (Pauze) 13:00 - 20:00
  • Zaterdag     08:00 - 12:00 (Pauze) 13:00 - 20:00
  • Zondag       08:00 - 12:00 (Pauze) 13:00 - 20:00

Beamerstyling.nl is op generlei wijze verbonden met BMW AG Group. Het gebruik van het woord BMW is enkel ter verwijzing naar het type auto of model.