✔️ GRATIS verzending vanaf €150,- ⛟

Retour & Ruilen


Informatie ruilen & retourneren

De consument heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De consument heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De consument krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien de conusment gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via verkoop@beamerstyling.nl Wij zullen uw retour dan zo goed mogelijk begeleiden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

A. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
B. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument zoals zelf aangedragen onderdeelnummers;
C. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
D. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
E. die snel kunnen bederven of verouderen;
F. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
G. voor losse kranten en tijdschriften;
H. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 

Voorwaarden retourneren

Na het ontvangst van het retour gestuurde product, zullen we het product beoordelen of het compleet, ongebruikt en onbeschadigd is geretourneerd aan ons. In een aantal gevallen zullen we een waardevermindering moeten toepassen.

Dit zal van toepassing zijn in onderstaande gevallen:

  • 20% waarde vermindering bij beschadigde verpakking.
  • 50% waardevermindering bij geen verpakking.
  • 100% waardevermindering bij een beschadigd, gebruikt of vies product.

Bovengenoemde waardeverminderingen bij beschadiging, gebruik of vies product, zijn van toepassing om de volgende reden: het retour gekomen product is door schade en/of gebruik zo dusdanig in waarde gedaald omdat de consument het product voor meer heeft gebruikt dan noodzakelijk is om te kunnen beoordelen of de consument het wenst te houden.

Om bovenstaande reden kunnen wij dit product niet meer als nieuw verkopen. Het product is op de tweedehandsmarkt slechts minder dan de helft van de nieuwprijs waard.

 

Gegevens ondernemer

Beamerstyling NL
De Zwaan 6A, 1601MS Enkhuizen
Verkoop@beamerstyling.nl
KVK-nummer: 81965885

 

Product ruilen?

Wilt u als consument uw product ruilen binnen de retourtermijn? Dat is geen probleem. Stuur een E-mail naar verkoop@beamerstyling.nl, zodat het retourproces soepel verloopt. U draagt wel zelf de kosten voor terugzending van het product.