✔️ GRATIS verzending vanaf €150,- ⛟

Over ons


WWW.BEAMERSTYLING.NL | Speciaalzaak in BMW Onderdelen & Accessoires

 

Het ontstaan van Beamerstyling.nl

Beamerstyling.nl is officieel in 2020 ontstaan & opgebouwd uit een onwijs liefdevolle passie voor BMW. Een grote passie die al loopt vanaf kleins. In 2015 was Beamerstyling.nl een klein handeltje in tweedehands BMW onderdelen welke we aanboden via diverse online verkoopkanalen. We merkten al snel dat dit aardig goed begon te lopen en dat dit echt onze passie is! We worden er super blij van om een ander blij te maken met een nieuw stijlvol onderdeel voor hun BMW.

 

Het idee om deze passie uit te breiden bleef jaren lang jeuken, maar op dat moment wouden we op een laag pitje blijven doorgaan. 2020 was een zeer bewogen jaar voor ons. We zijn in contact gekomen met bedrijven welke opereren in de auto onderdelen branche. Waarvan een aantal ons idee zagen zitten. Deze bedrijven wouden ons ook nog eens helpen met het organiseren en begeleiden van onze startfase als grote webshop! Wat waren wij als Beamerstyling.nl blij, onze passie kon daadwerkelijk nog meer uitgebreid worden, en dat door een 1 simpele ontmoeting! Het liep uit op vele zakelijke meetings met gigantisch veel inhoud. Het idee lijkt redelijk eenvoudig, een serieuze grote webshop ontwikkelen waar BMW liefhebbers, eigenaren, garages en herstellers nieuwe onderdelen (After market & Origineel) zouden kunnen gaan aanschaffen voor hun BMW of MINI. Dit alleen met een beschikbaar assortiment van +-15.000 BMW Onderdelen & Accessoires!! 

 

In 2021 hebben is de knoop volledig doorgehakt en zijn we officieel gaan inschrijven bij de KVK Te Amsterdam. Het bouwen van de webwinkel kon starten. In Maart 2021 is de bouw begonnen, vanaf dan zal de webwinkel iedere week worden uitgebreid met nieuwe onderdelen. En ja, we voegen enkel onderdelen toe die geschikt en/of toepasbaar zijn op BMW of MINI voertuigen. Ons doel is om de grootste BMW & MINI Speciaalzaak te worden van Nederland & België! Onze focus ligt op kwaliteit, klantgerichtheid & klantenservice. De BMW community is mega belangrijk en speelt een belangrijke rol in onze onderneming.

 

Uitgesorteerd ruim aanbod

In de webshop vindt u een zeer ruim aanbod van diverse A-merk fabrikanten. We beschikken over een uitgesorteerd assortiment met alleen de allerbeste en mooiste producten voor verschillende BMW modellen! We bieden uitsluitend producten aan welke relevantie zijn voor BMW voertuigen & BMW eigenaren. Denk hierbij aan onderdelen & accessoires maar ook styling onderdelen en onderhoudsproducten voor BMW & MINI voertuigen

 

Mogelijkheden van uw BMW

De mogelijkheden met BMW voertuigen zijn enorm. Van een model met standaard bumpers en weinig opties, naar een model met volledig M pakket bumpers en Angel eyes koplampen. Het verschil in looks is een wereld van verschil. Zo hoeft u niet altijd direct een M pakket op uw BMW te hebben bij aanschaf. Deze kunt u dus achteraf ombouwen met een after market M bumper pakket of gewoon met losse M look bumpers. Zo zijn er nog talloze opties aan styling en accessoires voor BMW modellen. Van andere koplampen of achterlichten tot carbon front lippen, spoilers en aanzet delen.

 

Gespecialiseerd in BMW

Wij zijn enkel gespecialiseerd in BMW & MINI voertuigen. Wij willen onze klanten niet te kort komen en dat is dan ook de reden dat wij uitsluitend BMW relevante onderdelen verkopen. Zo kunnen wij altijd de juiste adviezen geven aan onze klanten en kunnen wij met zekerheid zeggen dat we weten waar we over praten. Bij ons staat de klant altijd op nummer 1. We hechten mega veel waarden aan service & de kwaliteit hiervan en zullen altijd ons best doen dit te blijven verbeteren waar nodig. Bij vragen en/of advies kunt u 7 dagen per week vrijblijvend contact met ons opnemen tussen 08:00 en 20:00. Wij staan voor kwaliteit en geen kwantiteit.

 

We blijven producten toevoegen

Wij breiden onze website elke week uit met nieuwe producten en aanbiedingen, ook misschien wel voor uw model! Houd de webshop in de gaten en mis het niet! In ons assortiment kunt u vast en zeker wat vinden om uw BMW aan te pakken of juist die finishing touch te vinden om hem helemaal af te maken. Of... misschien is hij dat wel nooit...? Onze BMW's raken namelijk nooit af!

 

Volg ons!

Blijf altijd up to date! Volg onze social media kanalen. Volg ons op: Facebook, Instagram en Twitter!

Op de homepagina vind u pictogrammen, zodra u deze aanklikt wordt u doorverwezen naar onze social media pagina's.

 

Exclusieve service

Zoekt u iets, maar staat het niet op de webshop? Stuur dan vrijblijvend een E-mail naar : verkoop@beamerstyling.nl.

We zullen uw mail zo spoedig mogelijk bekijken en beantwoorden.

Vervolgens zullen wij op zoek gaan of wij aan uw gezochte product(en) kunnen komen.

Beamerstyling.nl is op generlei wijze verbonden met BMW AG Group. Het gebruik van het woord BMW is enkel ter verwijzing naar het type auto.