BMW E81 / E87 Koplampen

Hieronder vind u alle koplampen uit ons assortiment welke passend zijn voor de BMW 1 Serie E81 3-Deurs & E87 5-Deurs.Verbeter uw BMW E87 of E81 met Angel Eyes koplampen

Als je het uiterlijk van jou BMW E87 of E81 wilt verbeteren, overweeg dan een van onze hoogwaardige setjes Angel Eyes koplampen. Deze koplampen verfraaien niet alleen het uiterlijk van jou BMW, maar verbeteren ook de zichtbaarheid op de weg. Met een eenvoudige installatie kunt u het uiterlijk van uw auto in een mum van tijd verbeteren.

Wat zijn koplampen met Angel Eyes?

Angel Eyes koplampen, ook wel Halo ring koplampen genoemd, zijn een type koplamp met een cirkelvormige lichtring rond het dimlicht en grootlicht. Deze lichtring kunnen bestaan uit halogeen, LED of CCFL en geeft het uiterlijk van een halo ring rond het dimlicht en grootlicht. Angel Eyes koplampen zijn een populaire upgrade voor BMW's omdat ze direct het uiterlijk van de auto een moderne en stijlvolle upgrade geven. Bovendien zorgen de LED & CCFL lampen voor een betere zichtbaarheid op de weg, waardoor ze ook een praktische upgrade kunnen zijn.

Vergelijking van verschillende Angel Eyes uitstraling types

Als je jou BMW E87 of E81 wilt upgraden met Angel Eyes koplampen, zijn er direct een aantal opties om uit te kiezen. De populaire opties zijn de CCFL (Cold Cathode Fluorescent Lamp) Angel Eyes en de LED Angel Eyes koplampen. CCFL Angel Eyes staan bekend om hun zeer heldere en gelijkmatige lichtopbrengst, terwijl LED Angel Eyes energiezuiniger zijn en vaak een langere levensduur hebben. Ga vooral uit van uw persoonlijke voorkeuren bij het kiezen van de beste Angel Eyes koplampen voor jou BMW E87 of E81.