BMW F20 / F21 Spoiler

Hieronder vind u alle spoilers uit ons assortiment welke passend zijn voor de BMW 1 Serie F20 5-deurs & F21 3-deursUpgrade uw BMW F20 of F21 met een hoogwaardige spoiler

Als je het uiterlijk van je BMW F20 of F21 wilt upgraden, kan het toevoegen van een spoiler hem een agressievere en sportievere look geven. Er zijn verschillende opties beschikbaar in ons assortiment, van subtiele spoilers tot grotere spoilers, die de stijl van je auto kunnen accentueren. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende types spoilers die beschikbaar zijn voor de BMW F20 en F21.

Dakspoiler opties

Een dakspoiler toevoegen aan je BMW F20 of F21 kan hem een meer aerodynamische en sportieve look geven. Er zijn verschillende opties beschikbaar, waaronder spoiler extensions, spoilers met zij-vleugels en spoilers gemaakt van carbon. Spoilers extensions zijn de meest subtiele optie, ze voegen een klein lipje toe aan de rand van de originele spoiler. De andere dakspoilers in ons assortiment zijn wat groter en opvallender, ze steken wat meer uit en zorgen voor meer "downforce". Spoilers gemaakt van carbon zijn een meer uniekere optie die voor een nog agressievere look zorgen. Houd rekening met je persoonlijke voorkeuren en wensen bij het kiezen van een achterspoiler voor je BMW F20 of F21.

De voordelen van een spoiler voor jou BMW F20 of F21

Door een spoiler aan je BMW F20 of F21 toe te voegen, ziet jou BMW er niet alleen beter uit, maar verbeter je ook nog eens de prestaties. Spoilers zijn ontworpen om de luchtweerstand te verminderen en de downforce te verhogen, wat het rijgedrag en de stabiliteit bij hoge snelheden kan verbeteren. Bovendien kunnen spoilers helpen om het brandstofverbruik te verlagen door de luchtweerstand te verminderen. Kortom, een spoiler toevoegen aan je BMW F20 of F21 is een geweldige manier om zijn stijl en prestaties op te waarderen.

BMW F20 / F21 M Performance spoiler

De BMW F20 / F21 M Performance spoiler is een populaire optie voor wie zijn BMW F20 of F21 wilt upgraden. Deze spoiler is gemaakt van hoogwaardig ABS kunststof en is ontworpen om perfect op de originele dakspoiler van je auto te passen. Hij geeft je BMW niet alleen een sportieve en agressieve look, maar verbetert ook de aerodynamische waarden. De BMW M Performance Spoiler is een uitstekende keuze voor wie de prestaties en stijl van zijn BMW F20 of F21 wilt verbeteren.