BMW F30 / F31 / F80 Spoiler

Hieronder vindt u alle spoilers uit ons assortiment welke passend zijn voor de BMW 3 Serie F30, F31 & M3 F80.BMW F30 Kofferbak spoiler

BMW F30 spoilers of "kofferbak Spoilers" is een aftermarket of originele modificatie die je aan je BMW kunt toevoegen om het uiterlijk en de aerodynamica van het voertuig te verbeteren. Bovenstaande spoiler zijn ontworpen voor de BMW 3 serie F30 Sedan, F31 Touring en voor de BMW M3 F80 die werden geproduceerd van 2011 tot 2019.

Spoilers worden meestal gekozen om bij de kleur van de auto te passen, maar ze kunnen ook worden gekozen om ermee te contrasteren. Ze zijn gemaakt van ABS-kunststof of koolstofvezel van hoge kwaliteit. 

 

Ontwerpen

Spoilers zijn er in talloze designs die passen bij verschillende smaken. De twee populairste ontwerpen zijn de M performance stijl en de M4 style.

 

Functies

Naast het esthetische aspect helpen ze ook om de aerodynamica van de auto te verbeteren. De spoiler 'spoelt' ongunstige luchtbewegingen over de carrosserie van een rijdend voertuig. Ze kunnen helpen om de luchtweerstand te verminderen, de brandstofefficiëntie te verhogen en de stabiliteit bij hoge snelheden te verbeteren.

 

Installatie

De meeste spoilers worden geleverd met montagematerialen en soms ook een handleiding. Het is meestal vrij eenvoudig en kan worden bevestigd met plakband en/of ruitenkit, afhankelijk van het specifieke model spoiler.

 

Controleer voor aankoop of de spoiler toepasbaar is voor jouw BMW model. Je moet ook overwegen of je de spoiler wilt verven of dat je hem in zijn oorspronkelijke afwerking wilt laten. Vergeet niet dat de juiste spoiler je BMW F30 een strakke, stijlvolle look kan geven en de prestaties kan verbeteren. Kies altijd voor kwaliteitsproducten en overweeg bij twijfel een professionele installatie.