BMW F32 / F33 Achterlichten

Achterlichten geschikt voor de BMW 4 Serie F32 / F33.Achterlichten voor de BMW F32 / F33 & F36.

BMW F32 / F33 achterlichten zijn ontworpen voor de BMW 4-serie. De F32 / F33 modellenreeks omvat coupés, Cabrio's die werden geproduceerd tussen 2014 en 2020. De achterlichten van de BMW F32 / F33 vormen een integraal onderdeel van het design en verbeteren zowel de veiligheid als de esthetiek. Ze worden meestal geleverd als LED-lampen, hoewel er ook OLED-opties beschikbaar zijn.

Design

BMW F32 / F33 achterlichten hebben een kenmerkend hoekig, gelaagd design, met een slanke, moderne esthetiek die perfect past bij de algemene designtaal van de BMW 4 Serie.

Functie

Achterlichten zijn essentieel om uw bedoelingen op de weg aan te geven. Ze lichten op wanneer je het rempedaal intrapt, wanneer het donker is of wanneer het zicht beperkt is, om andere bestuurders te waarschuwen dat je er bent.

OLED-Technologie

Aan de andere kant is OLED-technologie (Organic Light Emitting Diodes) een relatief nieuwe ontwikkeling op het gebied van autoverlichting, die wordt gebruikt door toonaangevende autofabrikanten zoals BMW voor hun high-end modellen.

Ontwerp

OLED-achterlichten zijn anders dan de typische LED-lampen. Ze zijn gemaakt van organische, op koolstof gebaseerde materialen die licht uitstralen wanneer er elektriciteit op wordt gezet. Ze zijn ongelooflijk dun en kunnen worden gerangschikt in prachtige, creatieve ontwerpen, waardoor fabrikanten meer vrijheid hebben op het gebied van achterlicht vormen en -afmetingen.

Functie

OLED lampen geven een homogeen licht met een hoog contrast. Ze kunnen een groot gebied verlichten, wat de zichtbaarheid van de auto nog meer kan vergroten.

 

Bij de aankoop van F32 / F33 achterlichten is het essentieel om hun cruciale rol voor de veiligheid te waarborgen, evenals hun esthetische bijdrage aan het ontwerp van de auto. OLED achterlichten hebben om hun geavanceerde technologie, een aantrekkelijke designpotentieel.