BMW X1 E84 Achterlichten

Hieronder vind u alle achterlichten uit ons assortiment welke passend zijn voor de BMW X1 E84.


Pre-facelift 2009 - 2012


Facelift 2012 - 2015


Upgrade je BMW X1 E84 achterlichten - Bekijk ons aanbod!

Als je jouw BMW X1 E84 een strak en modern uiterlijk wilt geven, is het upgraden van de achterlichten een goed begin. Er zijn verschillende opties beschikbaar die het uiterlijk van je auto kunnen verbeteren en hem kunnen laten opvallen op de weg. Of je nu de voorkeur geeft aan een meer modernere stijl of liever voor een meer originele look gaat, wij hebben de beste opties E84 achterlichten voor je.

LED-achterlichten: Upgrade naar LED-achterlichten voor beter zicht en een modern uiterlijk.

LED-achterlichten zijn een populaire keuze om de achterlichten van je E84 te upgraden. Ze zorgen niet alleen voor beter zicht op de weg, maar geven je auto ook een moderne en strakke uitstraling. LED-lampen staan bekend om hun helderheid en duidelijkheid, waardoor andere bestuurders je auto gemakkelijker van een afstand kunnen zien. Bovendien hebben LED lampen een langere levensduur dan traditionele halogeenlampen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het voortdurend vervangen ervan. Upgrade naar LED-achterlichten en geef je E84 een stijlvolle en functionele upgrade.

 

Heldere achterlichten: Kies voor heldere achterlichten om het algehele uiterlijk van je auto te verbeteren.

Heldere (OEM Design) achterlichten zijn ook een populaire keuze om het uiterlijk van je E84 te upgraden. Deze lampen hebben een strakke, nieuwe en moderne uitstraling die het algehele uiterlijk van jou BMW direct kan verbeteren. Heldere (OEM Design) achterlichten zijn ontworpen om goed lichtdoorlatend te zijn, waardoor de volledige helderheid van de lampen doorschijnt. Dit zorgt voor een strakke en heldere look. Of je nu gaat voor een sportieve look of een meer verfijnde stijl, heldere achterlichten zijn een geweldige optie om te overwegen voor je E84 upgrade.